Met Eurotops Overhemd Kraag Staande Bij Seersucker Voordelig Bestellen rdBCexWo

Zelfkennis bijeenkomst

Op zaterdag 3 november was het zover en vond de Zelfkennis bijeenkomst plaats die gehouden werd door vrouwen, voor vrouwen in onze hoofdvestiging in Den Haag aan de Fruitweg 4. Het was ook live te volgen in alle UKGR centra in Nederland via livestream. 
♢ Brands Ichi Fashion Stone Stores OnlineThe Kleding eWxrCodB
Het onderwerp ging dit keer over ‘Vrouwelijke Empowerment’. Wat de bijeenkomst extra speciaal maakte, was het feit dat Bisschop Macedo, de oprichter van de UKGR, een speciaal boodschap had voor alle vrouwen.
 
Een van de punten die hij bracht was de ‘Vrouwelijke Empowerment’ in een ander perspectief, door de volgende vraag te stellen: “Wat voor nut heeft het dat een vrouw sterk en machtig is, maar haar ziel niet gered is?”
Ananasprint We Slim Fit Overhemd86049641 Fashion Heren 0vmNnw8
Gebaseerd op de bijbelvers 1 Korintiërs 6:19:
“Of weet gij niet, dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, die in u woont, die gij van God ontvangen hebt, en dat gij niet van uzelf zijt?”

Liet hij weten dat een vrouw daadwerkelijk sterk is wanneer zij de Heilige Geest in haar binnenste heeft. Omdat zij een bron van leven zal zijn, een bron dat niet te stoppen is.  Haar prioriteit zal niet meer de fysieke dingen zijn, maar de dingen van God en wat Zijn wil is voor haar leven omdat zij niet langer eigenaar is van haar eigen lichaam. Ze wordt dagelijks niet langer gelimiteerd door gevoel of negatieve gedachten, maar leeft dagelijks door de Geest en het geloof. 

Bezorging De Baker Bijenkorf Ted Gratis • Schoenen eH2b9DYWEI

Tot slot zei hij:
” U wordt machtig met de Heilige Geest.”
Groen 6112400004Van Overhemd Chasin' Tilburg Chasin' xCeEQrdBWo
Voel u vrij om een commentaar achter te laten als deze boodschap u heeft aangesproken of wat u had aangesproken toen u aanwezig was bij deze Zelfhulp bijeenkomst. Binnenkort zal de Zelfhulp bijeenkomst weer plaats vinden in de UKGR centra, mis het niet!
Share This Post
Met Eurotops Overhemd Kraag Staande Bij Seersucker Voordelig Bestellen rdBCexWo

About Author: Godllywood Nederland

Met Eurotops Overhemd Kraag Staande Bij Seersucker Voordelig Bestellen rdBCexWo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

be Nieuwe Denim Overhemden Wam Collectie KopenBeslist hCBdrxtsQ